Choisir une langue / Selecteer een taal

 • pintrestIcon
 • facebookIcon
 • linkedinIcon
 • twiiterIcon
 • instagramIcon
 • youtubeIcon

Kleurcollecties

Hier zijn de kleuren die u zoekt

Stonhard heeft een grote keuze uit standaardkleuren, van koele en zuivere blauw- en grijstinten tot warme aardse tonen, brutale roodtinten en getextureerde combinaties om industriële en commerciële ruimtes te doen leven. Mat, glanzend, met tweed-structuur of robuust. Vraag naar onze exclusief kleurenpalet, op maat gemaakte blends en logo's.  Continuing Education

Plan een Technische Seminar

Stonhard biedt technische seminars aan voor architecten, designers en ingenieurs.

"Our Resinous Floors & Walls: Applications & Installations" cursus is nu online verkrijgbaar (Engelstalig).

Klik hier voor de cursus

 

Andere technische seminars:

Het is ook mogelijk om onze Architectural & Engineering Representatives uit te nodigen op locatie voor een technische seminar.

Vraag een Technische Seminar aan

Duurzame oplossingen

Duurzame Oplossingen

Duurzaam is niets nieuws voor Stonhard. Al meer dan 30 jaar zijn wij innovators op het gebied van duurzaamheid.

 

Sinds Juni 2005 heeft Stonhard ervoor gezorgd dat 92,7% van het teruggekomen materiaal, inclusief gestopte productlijnen en verouderde producten, hergebruikt werd in plaats van de afvalstroom in ging. De unieke manier van verpakken van Stonhard voorkomt dat er jaarlijks meer dan 20 miljoen kilo emmers en blikken in de afvalstroom terecht komt.

Al meer dan 10 jaar loost de productie faciliteit van Stonhard in Maple Shade, New Jersey, geen afvalwater in het gemeente riool.   

GROENE PRODUCTEN

Stonblend GSI-G: Epoxy mortelvloer gebruikt gerecyclede glas stukjes in de vloer voor een stijlvolle uitstraling en als duurzame oplossing.

Stonclad GR-G: Epoxy mortelvloer waarbij gebruik gemaakt wordt van gerecycled materiaal. 

Stonclad G2: Een vier componenten, polyurethane mortelvloer  waar post-industrieel gerecycled glas in zit en waarbij gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen in de samenstelling.

STONHARD LOODVRIJ

Omdat gezondheidsrisico's geassocieerd worden met lood- en chroom samenstelling, is het op loodsulfochromaat gebaseerde gele pigment geheel verwijderd uit ons productieproces.

WIJ ZIJN GROEN

Stonhard maakt geen gebruik meer van chroomoxide als groen pigment in sommige Stonhard producten, wat deze producten nu milieuvriendelijk maakt.

ONTWIKKELING VAN NIEUWE PRODUCTEN

Meer dan 90% van de nieuw ontwikkelde producten of de vernieuwing van bestaande producten is gericht op het gebruik van op water gebaseerde urethaan of 100% op epoxy gebaseerde formules. Deze inspanning zorgt niet alleen voor veiligere vloeren en coating voor zowel industriële en commerciële markten, maar zorgt ook voor minder gevaarlijk afval.

ONZE KANTOREN ZIJN GROEN

VIEW LEED CERTIFICATION INFO

Product Informatie

Wij richten ons op het bereiken van uw doelen!

Stonhard heeft een team dat geheel toegewijd is aan de architecten- en designers gemeenschap. Onze Architectural/Engineering Managers werken landelijk samen met architecten en designers om de eisen en doelen die gesteld worden aan de eigenschappen van producten en de constructie tegemoet te komen.  

Hun uitgebreide kennis van onze producten en van de bouw- en designindustrie kunt u inzetten tijdens het plannen van uw project.

 

 


Samples nodig?

Guide Specs

Request Guide Specifications.


Vloer Details

Details maken het verschil tussen succes en mislukking

Selecteer een categorie om een specifiek engineering detail te bekijken. • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • Neem contact met ons op per e-mail of bel met ons kantoor: +31 (0)165 - 585200.

   

  Stonhard België

  Rue du Travail 9

  1400 Nivelles

  E-mail: info@stonhard.be

  Tel: +32 (0)67 49 3710

  Fax: +32 (0)67 49 3120

 • Thumb_campari.png