Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonkleen laagschuimende snelreiniger
U bevindt zich hier: Home > Systemen > Stonkleen
Fran├žais | English
 

Stonkleen DG10 laagschuimende snelreiniger voor het schoonste resultaat

Stonkleen is de optimale laagschuimende snelreiniger voor uw vloeroplossingen. Voor zowel onderhoud alsook dagelijkse reiniging.

Stonkleen houdt uw kunstof vloer functioneel en representatief!

Houdt uw vloer representatief en functioneel

Door uw vloer vanaf oplevering op de juiste manier te reinigen houdt u langer een representatieve en functionele vloer. Stonkleen helpt u om op een effectieve manier al uw kunstof vloeren te reinigen.

Verwijdert alle vormen van vuil

Als u uw kunstof Stonhard vloer grondig wilt reinigen, dan is Stonkleen DG10 uw partner. Zelfs de meest hardnekkige vlekken worden effectief aangepakt.

Stonkleen houdt uw kunstof vloer functioneel en representatief!

Mileuvriendelijk

Stonkleen is biologisch afbreekbaar, ook Stonkleen is een duurzame Stonhard oplossing.

Bovendien is Stonkleen sterk geconcentreerd en levert weinig gebruik extreem goede resultaten.

Food-save

Stonkleen is gecertificeerd food-save, dus veilig te gebruiken in bijvoorbeeld keukens en de voedingsmiddelen industrie.

Niet zeep- of polymeerhoudend

Ondermeer omdat Stonkleen niet zeep- of polymeerhoudend is blijft er geen residu op de vloer achter. Hierdoor blijft uw vloer langer glad en schoon.

Dagelijks onderhoud en periodieke reiniging

Stonkleen is uitermate geschikt voor het dagelijkse onderhoud. Bij een intensieve perdiodieke reiniging kan Stonkleen DG10 een intensievere reiniging verzorgen.

Met de hand reinigen of machinaal reinigen

Door de samenstelling van Stonkleen is het zowel te gebruiken voor handmatig schrobben alsook machinaal reinigen met bijvoorbeeld een schrobmachine of een eenschijfschrobmachine.

Uw vloer optimaal reinigen

Gebruik Stonkleen DG10 om uw kunstof vloeren optimaal te reinigen. Volg de bijgeleverde instructie om nog langer te genieten van uw representatieve en functionele Stonhard vloeroplossing!

Neem vandaag nog contact op met Stonhard voor een proef flacon! Uw contactpersoon kunt u met onze vloerspecialist zoeker vinden.

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.