Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonhard Single Source principe
U bevindt zich hier: Home > Stonhard Single Source principe
Français | English
 

Stonhard Single Source principe

U mag topprestaties van ons verwachten van begin tot eind. Vanaf de grondstoffen tot projectmanagement tot de definitieve oplevering, Stonhard werkt samen met u aan volledige tevredenheid.

Stonhard's Single Source garantie

Een turnkey approach betekent dat u altijd te maken heeft met kwalitatief hoogwaardige producten én installaties. U koopt bij ons geen producten, maar een geïnstalleerde vloer, inclusief preparatie van de ondergrond.

De Single Source garantie is onze verantwoordelijkheid.

Wij ontwikkelen zelf, wij produceren zelf, wij verkopen direct aan onze eindgebruikers en wij installeren zelf. Wij gaan nog één stap verder, uw Territory Manager is niet alleen verantwoordelijk voor verkoop, maar ook voor de installatie zelf, op die manier heeft u maar één aanspreekpunt.

Geen loze beloftes dus! Op deze manier bent u verzekerd van garantie op zowel product als installatie door hetzelfde bedrijf.

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.