Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonhard en het milieu
U bevindt zich hier: Home > Stonhard en het milieu
Français | English
 

Stonhard en het milieu

Onze vloersystemen zijn van oorsprong zeer duurzaam, dus de term is niet nieuw voor ons.

Een Stonhard vloer zal namelijk nooit in de afvalstroom terechtkomen doordat onze vloeren gerepareerd en onderhouden kunnen worden zonder dat de bestaande vloer wordt verwijderd. Naadloze, kunsthars gebonden vloeren worden op die manier één met de structuren van het gebouw. Dat is waar duurzaamheid om draait.

Duurzaamheid is onze toewijding om verder te denken dan het hier en nu van ons milieu.

Enkele voorbeelden van de duurzaamheid van een Stonhard vloeroplossing

• Onze unieke manier van verpakken voorkomt jaarlijks dat meer dan 4,8 miljoen emmers en blikken gedumpt moeten worden op de afvalberg.

• Sinds 2005 zorgt Stonhard dat 95% van de terugkomende materialen gerecycled wordt.

• Stonhard heeft het gebruik van zware metalen in aggregaten afgeschaft en ruim 90% van de nieuwe productontwikkelingen en herformuleringen van de afgelopen jaren zijn gerealiseerd met watergedragen urethaan producten of 100% oplosmidddelvrije componenten.

• Naadloos, gemakkelijk te reinigen en waxvrije afwerkingen hebben minder water en chemicaliën nodig om schoon te worden.

• Stonhard gebruikt en verwerkt afvalglas in enkele van haar vloersystemen, om zo de afvalberg te verminderen.

Duurzaam door alle medewerkers

Stonhards missie om het milieu te beschermen en onze vervuiling terug te dringen wordt uitgedragen door al onze medewerkers, zowel vanuit individueel als organisatorisch oogpunt.
 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.