Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonhard is VCA** gecertificeerd
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > VCA** gecertificeerd
Fran├žais | English
 

Stonhard VCA** gecertificeerd

Stonhard VCA** gecertificeerd

Veiligheids-, gezondheids- en milieuonderwerpen zijn een hedendaags onderwerp in de industrie en wereldwijd worden deze aspecten met de dag belangrijker. Stonhard werkt al jaren aan een intensief programma om het milieu te sparen door haar producten milieuvriendelijker te herformuleren, denk daarbij bijvoorbeeld aan watergedragen coatings en sealers. De keuze voor het toepassen van kwalitatief hoogwaardigere componenten dragen daar aan bij.

Veiligheid en gezondheid zijn eveneens andere aspecten waar Stonhard zich mee bezig houdt, wij voerden een intensief intern veiligheidsprogramma, maar deze bleek niet meer in te passen te zijn volgens de huidige wetgeving. Stonhard Nederland BV heeft daarom vorig jaar besloten om voor haar divisie het VCA** veiligheidsmanagementsysteem te implementeren, zodat Stonhard voldoet aan de huidige Europese richtlijnen op het gebied van gezondheid en milieu.

In januari 2013 heeft Stonhard Nederland BV het implementatieproces met succes afgesloten en is nu een VCA** gecertificeerde onderneming!!

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.