Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Plinten, goten, putten en overgangen
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > Plinten, goten, putten en overgangen
Français | English
 

Plinten, goten, putten en overgangen

Stonhard biedt u niet zomaar een vloeroplossing, Stonhard biedt u een complete vloeroplossing met oog voor detail!

Onder een complete vloeroplossing verstaan wij dat we alles meenemen wat betrekking heeft op het afwerken van de vloer zoals onder andere plinten, goten, putten en overgangen. Hierdoor krijgt u een kwalitatief hoge vloeroplossing!

Plinten

Stonhard kan, in overleg met de klant, ook uw plintafwerking verzorgen. De plintafwerking van Stonhard is o.a. een holle afwerking die ervoor zorgt dat de totale vloer goed te reinigen is en ook de plintafwerking volledig waterdicht wordt afgewerkt.

 

Putten

Stonhard zorgt ervoor dat rondom uw put/putten de vloer evenveel body heeft als midden op de vloer. Dit creëren wij door, voordat we de vloerafwerking aanbrengen, rondom uw put/putten een stuk weg te frezen. Hierdoor kunt u zowel uw vloer als put zwaar belasten en is ook uw vloerafwerking rond uw put van hoge kwaliteit.

 

Goten

Ook bij goten zorgt Stonhard ervoor dat rondom uw goot de vloer evenveel body heeft als midden op de vloer. Dit creëren wij door, voordat we de vloerafwerking aanbrengen, rondom uw goot een stuk weg te frezen. Hierdoor kunt u zowel uw vloer als goot zwaar belasten en is ook uw vloerafwerking rond uw put van hoge kwaliteit.

 

Overgangen

Ook bij overgangen naar andere ruimtes waar geen vloerafwerking aanwezig is zorgt Stonhard dat de vloerafwerking overal zwaar te belasten is. Overgangen van Stonhard zijn glooiend doordat wij bij de overgang een stuk vloer wegfrezen alvorens we de vloerafwerking aanbrengen.

 
 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.