Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonhard in ontwikkeling
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > Stonhard in ontwikkeling
Français | English
 

Stonhard in ontwikkeling

Stonhard heeft zich de afgelopen periode niet alleen ontwikkeld op het gebied van producten, maar ook is er geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van mensen op persoonlijk vlak.

Ontwikkelingen binnen Stonhard

Brigitte Clermont - Stonhard A/E Manager

Brigitte Clermont

"Sinds 1 juli 2007 is Brigitte actief bij Stonhard. Destijds begonnen als Territory Manager voor Wallonië en Luxembourg, maar sinds 1 juni 2012 is Brigitte doorgegroeid tot de functie van A/E Manager. Ze ontmoet nu architecten en engineers zodat zij Stonhard beter leren kennen en Brigitte de architecten en engineers de beste oplossing vanaf de bron kan bieden.
Brigitte is te bereiken op nummer +32(0)4 762 198 08 en/of emailadres bclermont@stonhard.com

Nieuw Stonhard teamlid

Martin Bogerd - Stonhard Territory Manager Noord Holland

Martin Bogerd

Vanaf 1 oktober 2012 is Martin Bogerd verantwoordelijk voor de regio Noord-Holland. Martin is 32 jaar en na diverse commerciële ervaringen in onder andere bestratingmaterialen heeft hij nu zijn uitdaging bij Stonhard gevonden, waar hij zijn commerciële ervaringen kan combineren met het technische van Stonhard.
Martin is te bereiken op nummer +31(0)6 417 670 64 en/of emailadres mbogerd@stonhard.com

 

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.