Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonhard en LEED
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > Stonhard en LEED
Français | English
 

Stonhard en LEED

Voor ruim 30 jaar is Stonhard de innovator als het gaat om 100% oplosmiddelvrije duurzame vloerafwerkingen.
Sinds 2005 heeft Stonhard door het recyclen kunnen voorkomen dat 92,7% van alle producten die terugkomen, inclusief “discontinued” en verouderde producten, in de afvalstroom terecht kwamen. Ruim 90% van de nieuwe productontwikkelingen en herformuleringen van de afgelopen jaren zijn gerealiseerd met water gedragen urethaan producten of 100% oplosmiddelvrije epoxy. Deze producten leiden niet alleen tot veiligere vloerafwerkingen voor zowel de industriële als commerciële markt, zij leiden ook tot minder gevaarlijk afval dus een beter milieu.

Met innovatieve producten kan Stonhard u helpen met het verkrijgen van een LEED certificering. LEED staat voor Leadership in Energy and Environment Design, duurzaamheid is onze toewijding om verder te denken dan het hier en nu van ons milieu.

Het LEED-certificaat is in 2000 in de VS ingevoerd en ontwikkelde zich snel tot een internationale norm die wereldwijd in hoog aanzien staat. Dit certificaat wordt uitgereikt door de U.S. Green Building Council aan bedrijven/gebouwen de gebruik maken van duurzame producten. Bedrijven die het LEED-certificaat hebben mogen het onderstaande logo voeren voor hun gebouw:

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.