Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Stonchem
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > Stonchem extreem belastbaar
Français | English
 

Stonchem extreem belastbaar

Waar conventionele vloersystemen bij chemische belastingen worden aangetast, beschikt Stonhard over vloeren die moeiteloos intact blijven. Ook bij het morsen van chemische vloeistoffen bij hogere temperaturen of bij een combinatie van stoffen. De oplossing tegen deze problemen bieden wij u met de Stonchem serie.

Onze vloersystemen worden met name toegepast in de (petro)chemie en farmacie bij het bekleden van o.a. calamiteitenbakken en bij productievloeren die in aanraking komen met geconcentreerde zuren, logen en oplosmiddelen. Vaak ook nog in combinatie met hoge mechanische belastingen.

Ook eisen ten aanzien van geleiding van statische elektriciteit, antislip, thermische spanningen en verplichte renovatie van ondervloeren worden ingewilligd. Tot slot beschikt Stonhard nog over een verspuitbare afwerking met een zeer hoge elasticiteit die zeer snel weer belastbaar is en vloeistofdichtheid garandeert (ideaal voor buitensituaties).

Wenst u meer informatie over onze serie Stonchem, één van onze andere systemen of wenst u een vrijblijvend advies neem dan contact op met de vloerspecialist bij u in de buurt.

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.