Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stonhard.nl/httpdocs/12-config/dbcfg.inc.php on line 7 Case historie stonglaze wandsysteem
U bevindt zich hier: Home > Stonhard-actueel > Case historie stonglaze wandsysteem
Français | English
 

Case historie Stonglaze wandsysteem

In de voedingsmiddelenindustrie brengen we regelmatig met veel succes, ons wandsysteem Stonglaze aan.

Deze keer betrof het een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken en produceren van snacks in het Brabantse land.

Vanuit vijf locaties werken de medewerkers van dit bedrijf op een professionele, kwaliteitsgerichte wijze aan de toekomst. Zij zorgen voor de ontwikkeling, productie en verkoop van diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de winkel- en grootverbruiksector in Europa.

Een aantal maanden voor aanvang van de installatie hebben we een teststuk aangebracht in het bedrijf, zodat de klant een goed beeld zou krijgen van de uiteindelijke afwerking.

Problematiek

De oude wanden bij de kookafdeling waren er slecht aan toe. Diverse tegels kwamen los doordat er vocht (water) achter de muurafwerking terecht kwam door jarenlange reiniging waarbij water in de muren is getrokken. De wanden voldeden niet meer aan de eisen die tegenwoordig, binnnen een dergelijk productieproces, worden gesteld, binnen een dergelijk productieproces.

Behoefte opdrachtgever

De behoefte van de opdrachtgever was dat de wanden voldoen aan de huidig gestelde eisen zoals zo min mogelijk naden en geheel vloeistofdicht. Daarbij was er een grote behoefte aan een frisse uitstraling.

Oplossing

De oplossing die tot stand is gekomen na meerdere gesprekken met het bedrijf, was ons vloeistofdicht wandsysteem Stonglaze VSC. Het Stonglaze VSC wandsysteem is waterdicht, makkelijk te reinigen doordat het geen naden bevat en geeft een frisse uitstraling.

Installatie

Er is in samenspraak met de opdrachtgever een installatieduur afgesproken van 10 dagen (inclusief weekend). Na het duidelijk instrueren van het installatieteam is men gestart met het stofarm schuren van de tegelwanden, totdat de glazuurlaag van de tegel niet meer aanwezig was. Daarbij zijn losse tegels verwijderd. Na preparatie van de tegelwand heeft Stonhard de hechtingsprimer Standard Primer aangebracht. De wanden zijn vervolgens geëgaliseerd met de Stonglaze VSM mortel, om zo een geheel naadloze afwerking te creëren. Na het drogen van de mortel werd de afwerking Stonglaze VSC in twee lagen aangebracht.

Tevredenheid klant

Om omzetverlies te beperken, was het voor de opdrachtgever uitermate belangrijk dat dit project maximaal de 10 dagen in beslag zou nemen. Dit was één van de voorwaarden welke de opdrachtgever van te voren heeft gesteld. Door met elkaar van te voren duidelijke afspraken te hebben gemaakt, hebben wij het project zoals overeengekomen binnen de besproken tijd kunnen opleveren. Naast een goed geplande en lopende installatie, zien de wanden er keurig uit en voldoen nu aan alle hygiëne normen en wensen van de opdrachtgever en keurende instanties.

Foto's

Voor de behandeling

Voor

Ruwe vervallen wand met tegels en stenen.

 
Na de behandeling

Na

Gladde egale goed reinigbare wanden.

Voor de behandeling

Voor

Oneffen wanden met twee structuren.

 
Na de behandeling

Na

Gladde wand met één structuur.

Stonglaze productpagina

Klik hier voor de Stonglaze wandsyteem productpagina.

 

Stonhard vloerspecialist zoeker

Bespaar uzelf kostbare tijd: Kom snel in contact met de Stonhard vloerspecialist in uw regio!
Selecteer uw land en voer uw postcode in.